SUKIYAKI (svíčková po Japonsku)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Do rozpuštěného másla v kastrolu nasypeme jemné nakrájenou cibulku nebo pórek. Odblaněnou a očištěnou svíčkovou nakrájíme na tak tenké plátky, jak se nám podaří, položíme je na cibulku a na ně naklademe očištěné, stonků zbavené špenátové lístky. Nahoře osolíme, opepříme, ocukrujeme, zakryjeme pokličkou a pražíme na plotně asi 10 minut. Při pražení maso dvakrát třikrát opatrně obrátíme. Potom vše zalijeme 2 dl sójové omáčky a dusíme ještě 10 minut. Podáváme s rýží dušenou s kořením kari. (Pravou sójovou omáčku částečně nahradíme polévkovým kořením s worcesterskou omáčkou v poměro: polévková lžíce kořen(, kávová lžička worcesteru.)

SUKIYAKI (svíčková po Japonsku) SUKIYAKI (svíčková po Japonsku)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1366 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz